top of page

Vizita la doua proiecte cu Centrul Teritorial de Competenta


Vineri, în cadrul programului de dezvoltare profesională continuă, derulat de către Centrul Teritorial de Competență, am fost gazda colegilor arhitecți din Timiș, Arad și Hunedoara.

Împreună, am vizitat, povestit și disecat două dintre proiectele pe care biroul nostru le-a realizat în Hunedoara: Casa Hărău Lup, aflată în execuție și Restaurantul Werk, obiectiv finalizat.

Mai multe detalii despre proiectele vizitate, aici: Casa Hărău Lup și Restaurant Werk

Centrul Teritorial de Competență, un program pilot al Ordinului Arhitecților din România, deservește filialele OAR Timiș, Arad, Hunedoara și urmărește furnizarea de servicii complexe atât în interesul membrilor filialelor, cât și al societății în general.Din agendă evenimentului:

"Centrul Teritorial de Competență vă invită la o nouă vizită de șantier, ce va avea loc în data de 17 noiembrie la Hunedoara, începând cu ora 11:30, alături de arh. Irina Filofi și arh. Cătălin Trandafir - fondatorii biroului de arhitectură Filofi și Trandafir Arhitectură. Astfel, vom putea urmări împreună două proiecte aflate în stadii diferite: 1. locuință unifamilială - în șantier; 2. reconversie din spațiu industrial în restaurant - finalizat și dat în folosință. Program: 8:00 - plecare cu autocarul din Timișoara, pentru cei care doresc; 10:45 - oprire la Deva, pentru membrii OAR Hunedoara care doresc să se deplaseze cu autocarul; 11:30 - vizită șantier locuință unifamilială; 13:00 - pauză; 14:30 - vizită proiect finalizat - restaurant WERK; 17:00 - plecare cu autocarul spre Timișoara, cu oprire în Deva."

Fotografii: Centrul Teritorial de Competență


Postări recente

bottom of page