top of page

Catalin Trandafir, speaker la FORO - International Forum for Reputation in Hospitality


Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors, manageri de hoteluri premiaţi, investitori, proprietari de hoteluri şi de restaurante, arhitecţi şi designeri cu proiecte în industria ospitalităţii vor participa pe 7 iunie la cea de-a doua ediţie FORO - International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc la Radisson Blu Hotel din Bucureşti.

Forumul abordează tema reputaţiei în industria ospitalităţii din multiple perspective, cu exemple de bună practică şi poveşti de succes din România, Franţa, Germania, Elveţia, Suedia, Marea Britanie, Rusia, Belgia şi Turcia.


Tema ediţiei FORO 2019 este Building Reputation


Structura evenimentului cuprinde sesiuni specializate - "Restaurant Reputation", "Hotel Reputation", "Guest Experience Design", "Digital Hospitality"; - sesiuni de dezbateri; - sesiuni de business networking; - expoziţie dedicată produselor, soluţiilor, tehnologiilor şi inovaţiilor pentru hoteluri şi restaurante; “Masterclass” pe tema reputaţiei.


"Guest Experience Design este una dintre sesiunile principale ale celei de-a doua ediții FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc pe 7 iunie la Radisson Blu Hotel din București, reunind arhitecți și designeri de interior, investitori și manageri de hoteluri și de restaurante, manageri de proiecte, consultanți, companii cu soluții pentru arhitectura ospitalității.

Din programul sesiunii Guest Experience Design:

Livit este una dintre cele mai mari companii de design din lume, fiind prezentă în peste 40 de țări de pe 5 continente. Activitatea acesteia se concentrează pe îmbunătățirea performanței brandurilor din domeniul ospitalității, implementând în proiectele sale, elemente și noțiuni specifice conceptului Guest Experience Design, pe care Benjamin Calleja, fondatorul Livit, îl va prezenta în programul forumului. Benjamin Calleja consideră că Guest Experience Design merge dincolo de design și de spațiu, reușind să creeze o legătură emoțională între oaspete și brand, printr-o abordare multidisciplinară, care duce la o experiență ce antrenează toate cele 5 simțuri: vizual, auditiv, olfactiv, gustativ și tactil.

Adrian Soare, Co-Fondator CUMULUS, va prezinta la FORO noul hotel Autograph 5* by Marriott, care se va deschide în 2020 în București. CUMULUS este o echipă de peste 40 de arhitecți cu un vast portofoliu de proiecte în mai multe domenii, în special cel al ospitalității. Cumulus proiectează în prezent 4 hoteluri în capitală, dezvoltate de Apex Alliance: Courtyard by Marriott 4*, Moxy 3* by Marriott, Autograph 5* by Marriott și Hilton Garden Inn 4* (Otopeni).

Richard Andrews a proiectat hotelul Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai, China, probabil unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume, recent inaugurat. Richard este unul dintre fondatorii biroului internațional de arhitectură JADE din UK, specializat în proiecte de mari dimensiuni, în special în domeniul ospitalității. Hotelul Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai a fost construit pe locul unei cariere abandonate, o parte dintre camere fiind subacvatice (în imagine, copyright: JADE UK).

Restaurantul Werk din Hunedoara, proiectat de Cătălin Trandafir, a fost nominalizat la Mies van der Rohe 2019 și a primit premiul BETA Competition 2018, la categoria Built space. Cătălin Trandafir este Managing Partner în cadrul biroului de arhitectură și design Filofi și Trandafir Arhitectură din Cluj-Napoca.

Koen Heeren este unul dintre trendsetterii industriei wellness și conduce compania Alpha Industries AWT BVBA. Va prezenta la FORO noile soluții ale companiei pentru industria hotelieră."Comments


Postări recente

bottom of page