top of page

Premiul 1 la Bienala de Arhitectura Transilvania 2017 cu proiectul Werk


Bienala de Arhitectură Transilvania este cel mai important eveniment profesional al ”breslei” arhitecților. Concepută încă de la prima ediţie ca un șir de evenimente menite să aducă arhitectura în atenția opiniei publice, să recunoască, să recompenseze și să promoveze excelenţa în arhitectură, Bienala de Arhitectură Transilvania 2017 îsi propune să evidenţieze valenţe definitorii pentru arhitectura de calitate, să dezbată si să anime dialogul în jurul obiectului de arhitectură şi al impactului acestuia în oraş şi asupra comunității și nu în ultimul rând să formeze publicul în spiritul valorilor arhitecturii.


Premiul Juriului la Bienala de Arhitectură Transilvania 2017 !

Vă anunțăm cu bucurie că biroul nostru a câștigat,în cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania, premiul categoriei "Arhitectura dotărilor comunitare și de producție" cu proiectul "Restaurant WERK" din Hunedoara.

Transmitem toate mulțumirile noastre beneficiarilor, echipei, partenerilor și colaboratorilor și nu în ultimul rând, organizatorilor și juriului. Felicitări tuturor participanților!

Întreaga echipa de proiectare la: http://www.filofisitrandafir.ro/restaurant-werk

Photo by Vlad Cupșa | www.komiti.ro

Imagini de la ceremonia de decernare a premiilor, din curtea Muzeului de arta din Cluj-Napoca:







Postări recente

bottom of page