top of page

Aeroport Otopeni Check-in Romanian Design Week


Dacă vă aflați în Aeroportul Otopeni, nu ratați expoziția Check-in/ Romanian Design Week, în cadrul căreia, pe lângă lucrări deosebite din industriile creative, puteți viziona inclusiv unul dintre proiectele noastre.


"Expoziția – teaser Check-in Romanian Design Week este deschisă la Aeroportul Otopeni timp de o lună. Expoziția este o trecere în revista a RDW, dar și o invitație la ediția de anul acesta a celui mai mare eveniment dedicat designului din România.

Cei aflați în tranzit în aeroport vor putea admira în zona terminalelor de la Plecări o mică parte din selecția de proiecte de arhitectură, design de produs, fashion design și graphic design, care va putea fi văzută în întregime la cea de-a cincea ediție a Romanian Design Week.

Expoziția, semnată de The Institute, găzduită de Compania Națională Aeroporturi București, își propune să aprofundeze limbajul designului contemporan local, prin focusul pe cele mai importante proiecte recente, arătând atât impactul acestora, cât și exemple de practici relevante pentru industriile creative din România."

Mai multe la:

Postări recente

bottom of page