top of page

Adresa

Popești 300S, Baciu, Cluj

Telefon

0749021099 

0751388436

  • Facebook Clean Grey

de ce noi?

Adresa

Popești 300S, Baciu, Cluj

Telefon

0749021099 

0751388436

  • Facebook Clean Grey
Concept 300S

CASE PENTRU TINE

GANDITE SI REALIZATE

DE CATRE ARHITECTI SI INGINERI

300S este o dezvoltare imobiliara gandita si dezvoltata de un grup format din arhitecti si ingineri structuristi, cu reputatie in domeniu. Ansamblul este alcatuit din doua locuinte, fiecare desfasurata pe cate doua niveluri: P+1 (plus pod).

 

Amplasarea locuintelor pe teren, orientarea acestora si compozitia spatiului interior sunt rezultatul unei planificari minutioase, indelungate, bazata pe o analiza atenta a locuirii contemporane. Am urmarit o relationare fluida intre spatiile de zi si curte si o interactiune ireprosabila intre spatiile interioare.

 

"Am dorit ca toate spatiile locuibile sa beneficieze atat de o insorire corecta cat si de panorama linistitoare pe care o ofera dealurile din imprejurime. Am cautat ca zonele de zi sa fie ample, libere, insa fara sa omitem eventuale posibilitati de reconfigurare viitoare. Am fost foarte exigenti cu zonele de circulatie, astfel incat niciun metru patrat sa nu fie irosit in defavoarea spatiului locuibil.

 

Stim ca somnul este important, asa ca am dezvoltat zona de noapte exclusiv la etaj, realizand o separare fata de spatiile active, de zi. Mai stim ca, in timp, adunam o sumedenie de obiecte, pe care insa le utilizam rar. Pentru depozitarea acestora si nu doar a acestora, am creat un pod generos, cu acces din etaj.

Astfel, casele sunt pozitionate astfel incat toate spatiile locuibile sa fie orientate catre soare iar curtile exterioare sa beneficieze de senzatia de intimitate, atat una fata de cealalta, cat si in relatie cu vecinatatile. Prin amenajarea exterioara propusa, am cautat, pentru fiecare proprietate, sa generam doua tipologii de curte, fiecare cu atmosfera distincta. Prima, zona de acces pietonal si auto, ne-am imaginit-o ca fiind o curte de primire, cautand prin jocul de diferente de nivel sa accentuam senzatia de verticalitate. A doua zona, am dorit sa fie una intima, de familie, retrasa de ochiul trecatorilor, in care sa poti sta la soare, in liniste, intins pe iarba.

Executia se realizeaza pe baza proiectelor tehnice de specialitate (arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, instalatii curenti slabi, proiecte de bransamente) si este supervizata de autorii proiectelor, de un diriginte de santier cat si de un responsabil tehnic cu executia.

Localizare

unde se afla locuintele ?

popesti, baciu

Adresa

Popești 300S, Baciu, Cluj

Telefon

0749021099 

0751388436

  • Facebook Clean Grey

"foarte bine insorit"

"imparte vecinatatile cu cat mai

putini vecini"

"sa nu fie sufocat"

"conectat cu orasul Cluj prin

doua rute alternative"

Proprietatile se afla in Popesti (Vale), Baciu, cu acces din DJ105T

In momentul in care am cautat terenul, am fost foarte preocupati de vecinatatile imediate.

 

Am cautat un teren care sa fie bine foarte bine insorit si care sa imparta vecinatatile cu cat mai putini vecini.

Am cautat sa nu fie sufocat dar in acelasi timp sa fie foarte bine conectat.

Astfel, am ales un teren care are doar doi vecini: o locuinta unifamiliala (la nord) si un teren extravilan (la vest), un drum secundar de acces (DE2079, la sud) si un drum principal (DJ105T, la est). Intre drumul principal si proprietate, se afla o fasie de 9m (zona de protectie a drumului, neconstruibila, proprietate a Consiliului Judetean) care asigura intimitatea fata de acesta.

Am ales un teren care sa fie conectat cu orasul Cluj prin doua rute alternative: 105T (continuarea strazii Valea Seaca din Cluj) si 142B (continuarea strazii Lombului din Cluj)

Locuinte

cu ce ne mandrim?

iata casele pe care

ti le propunem:

cum sunt structurate?

Ansamblul este format din doua locuinte cuplate P+1 (+pod);

Fiecare locuinta dispune de cate 3 dormitoare, 3 bai cu lumina naturala, living, dining, bucatarie, camara, debara, pod si balcon; Intre locuinte, peretii sunt dublii (doi pereti de zidarie de 25 de cm cu un strat de 10 cm de polistiren intre ei)

Caracteristici

Fiecare dintre locuinte prezinta urmatoarele caracteristici:

Suprafata construita (amprenta la sol): 75mp;

Suprafata construita desfasurata: 150mp + balcon 5.9 mp;

Suprafata utila totala (excluzand balconul si podul): 115 mp;

Teren per locuinta: 250 mp;

00 plan de situatie 2019.jpg
Vandut

 

Structura functionala si suprafete:

 

Parter (suprafata utila: 56.7 mp): Bucatarie 12.3 mp, Camara 3.65 mp, Camera de zi 36.15 mp, Sas 1.6 mp, Baie 3.0 mp

Etaj (suprafata utila: 58.3 mp): Casa scarii 6.35 mp, Hol 2.3 mp, Dormitor1 14.15 mp, Dormitor2 13.4 mp, Dormitor3 12.2 mp, Baie2 4.6 mp, Baie1 4.8 mp

TOTAL Suprafata utila 120 mp (excluzand balconul si podul)

iata planurile cu mobilarea propusa de arhitectii nostri:

Duplex de vanzare Valea Seaca, Cluj
Casa de vanzare Cluj-Napoca

noi credem ca lucrurile sunt foarte bine organizate. tu ce crezi?

Adresa

Popești 300S, Baciu, Cluj

Telefon

0749021099 

0751388436

  • Facebook Clean Grey
Specificatii

-Structura este realizata din zidarie portanta de caramida si elemente din beton armat. Plansee beton armat si acoperis sarpanta, din lemn tratat;
-Hidroizolatii infrastructura Sika;
-Zidarii exterioare din caramida 30 cm Cemacon EVO, zidarii interioare din caramida de 25 cm, compartimentari caramida 11;
-Pentru a asigura confortul termic, au fost prevazute: polistiren XPS30 Austrotherm 10cm sub placa pe sol, termosistem EPS80 10cm, vata minerala 25 cm la planseul de peste etaj;
-Tamplaria exterioara este realizata din profile de pvc Gealan S8000 cu folie Renolit RAL Quartz Grey mat si interior alb, cu 6 camere si panou TRIPAN de sticla Guardian Neutral; Usi exterioare custom Tracia Quartz Grey mat;
-Exteriorul este finisat cu placaje de caramida antichizata Modulo si tencuiala decorativa bob de orez Baumit 1,5k; Invelitoare tigla beton;

-Interiorul este finisat cu glet Baumit Fino Grande si sapa beton elicopterizat;
-Bransamente: gaz, apa, curent. Canalizare:fosa septica;

materiale

performante

Adresa

Popești 300S, Baciu, Cluj

Telefon

0749021099 

0751388436

  • Facebook Clean Grey
Predare

una din variantele

de predare

Predare locuinte

Interior

Locuintele se predau la stadiul de semifinisat, cu peretii tencuiti si gletuiti, sape interioare, centrala termica si calorifere montate, instalatiile sanitare la pozitia proiectata, instalatiile electrice la pozitia proiectata. Solicita planurile de instalatii electrice si instalatii sanitare pentru a consulta pozitiile si traseele gandite.

 

Exterior

Casele se predau cu exteriorul complet finisat, conform specificatiilor.

Fiecare proprietate va avea imprejmuire, poarta de acces pietonal si poarta de acces auto. Curtile se vor amenaja conform proiectului tehnic si se vor pava cu dale inierbate si dale pline.

exact cum

ai nevoie!

Adresa

Popești 300S, Baciu, Cluj

Telefon

0749021099 

0751388436

  • Facebook Clean Grey
Contact

0749021099

0751388436

Programeaza o intalnire pentru prezentarea detaliata si o vizita la santier:

Sau completeaza formularul de mai

jos si noi te vom contacta in cel mai

scurt timp:

Thanks! Message sent.

iti multumim pentru interesul cu care ai rasfoit sumara noastra pagina de prezentare!

dar, pentru ca mai sunt un milion de alte lucruri pe care am vrea sa ti le povestim despre casele realizate de noi, te invitam la o cafea si la o discutie relaxata.

Adresa

Popești 300S, Baciu, Cluj

Telefon

0749021099 

0751388436

  • Facebook Clean Grey
bottom of page