top of page

Mentiune la Bienala de Arhitectura Transilvania 2017 cu proiectul Casa Timis


Bienala de Arhitectură Transilvania este cel mai important eveniment profesional al ”breslei” arhitecților. Concepută încă de la prima ediţie ca un șir de evenimente menite să aducă arhitectura în atenția opiniei publice, să recunoască, să recompenseze și să promoveze excelenţa în arhitectură, Bienala de Arhitectură Transilvania 2017 îsi propune să evidenţieze valenţe definitorii pentru arhitectura de calitate, să dezbată si să anime dialogul în jurul obiectului de arhitectură şi al impactului acestuia în oraş şi asupra comunității și nu în ultimul rând să formeze publicul în spiritul valorilor arhitecturii.


Distinctie la Bienala de arhitectura Transilvania 2017, Muzeul de Arta Cluj-Napoca

Mentiune la Bienala de Arhitectură Transilvania 2017 !

Proiectul "Casa Timiș" a primit a doua distincție acordată biroului nostru, în cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania, și anume Mențiune la categoria "Arhitectura locuinței individuale".

Transmitem toate mulțumirile noastre beneficiarilor, echipei, partenerilor și colaboratorilor și nu în ultimul rând, organizatorilor și juriului. Felicitări tuturor participanților!

Mulțumim beneficiarilor, colaboratorilor, partenerilor și întregii echipe, fără de care acest rezultat nu ar fi fost posibil. Pentru că lista este lungă, vă invităm să vizualizați întreaga echipă, de execuție și proiectare aici.

Photo by Vlad Cupșa | www.komiti.ro

Mai jos, imagini de la ceremonia de decernare a premiilor, din curtea Muzeului de arta din Cluj-Napoca:







Postări recente

bottom of page