top of page

Nominalizare la Bienala Nationala de Arhitectura


Nominalizare la sectiunea Arhitectura Rezidentiala în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură 2018, cu proiectul Casa Timis !


Luni, 01.10.2018, am avut onoarea să primim, pe scena Teatrului Național din București, în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură, două distincții importante pentru activitatea biroului nostru de arhitectură:

- Premiul de excelență al Asociației Societaților de Arhitectură din România pentru proiectul Restaurant WERK și - Nominalizare la Secțiunea Arhitectură Rezidențială pentru proiectul Casa Timiș.

Transmitem, din nou, toate mulțumirile noastre beneficiarilor, echipei, partenerilor și colaboratorilor și nu în ultimul rând, organizatorilor și juriului. Felicitări tuturor participanților!

Întreaga echipa de proiectare la: Casa Timis


Mai multe despre eveniment: https://www.uar-bna.ro/

Fotografii: Uniunea Arhitecților din România

Bienala Națională de Arhitectură – România 2018 (BNA) este un important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant din anul 1994, anul ediției inaugurale. Reprezentarea teritorială tot mai extinsă de la un an la altul a determinat Uniunea Arhitecților din România, titularul mărcii, să o denumească „Bienala Națională de Arhitectură”.

Bienala are un concept bine definit pentru fiecare ediție, propus de conducerea Uniunii Arhitecților din România și de echipa curatorială. Conceptul este structurat ca un program cultural, având un conținut complex și de maxim interes, atât pentru participanți, cât și pentru publicul interesat.

Tema ediției din acest an a Bienalei este dedicată unei aniversări cu profundă rezonanță nu numai pentru arhitectură și profesioniștii acesteia, ci și pentru cultura și istoria națională: „100 de ani de Arhitectură în România”.

Ediția din acest an aproape dublează numărul de secțiuni, față de ediția anterioară, pentru a cuprinde mai bine complexitatea manifestărilor și a expresiilor contemporane ale arhitecturii, introduce generația arhitecților tineri în competiția națională și se desfășoară, concomitent, în mai multe orașe în strânsă legătură cu evoluția fenomenului arhitectural. Ediția 2018 multiplică evenimentele ce însoțesc secțiunile Expoziției-Concurs prin conferințe, dezbateri, expoziții și lansări de carte.

Postări recente

bottom of page